Google Partner
Skip to main content
SEO-nieuwsbrief-volgers
[:nl]

Keyword Density Checker

Wat het is en hoe het werkt.

De Keyword Density Checker is een online tool die erg handig is om te gebruiken bij het schrijven van SEO teksten. De Keyword Density Checker laat zien hoe vaak een aantal woorden gebruikt worden in een tekst. Afhankelijk van de Keyword Density Checker die u gebruikt laat deze ook zien welke woorden wel en niet meetellen als SEO keyword en wat er nog voor nodig is om een woord wel mee te laten tellen als keyword. Ook laat de Keyword Density Checker zien hoeveel woorden uw artikel totaal bevat en hoe vaak al deze woorden terugkomen in uw tekst zodat u kan calculeren of u bepaalde woorden misschien wat meer moet variëren.

SEO toch niet helemaal uw ding? Wij verzorgen uw SEO graag voor u. Klik hier om contact op te nemen met G-Promotion

Maar hoe werkt dat dan?

Hoe het werkt is een beetje afhankelijk van de Keyword Density Checker die u gebruikt. G-Promotion raad de gratis Keyword Density Checker van webconfs.com aan.

Hier kopieert u de URL van de pagina die u wil controleren in de daarvoor aangegeven balk welke door middel van het klikken op de submit knop de Keyword Density berekening gaat maken. Op de volgende pagina vind u vervolgens de Keyword Density Guide, de Keyword Cloud, Keyword Density en nog een korte uitleg van wat alles betekend. Zouden we dit bijvoorbeeld doen voor het geschreven artikel over hoe u een SEO tekst schrijft, dan ondervindt u in de Keyword Cloud dat de woorden met het grootste lettertype: SEO, tekst en Google hier uitspringen. Zoals al vermeld staat in het artikel zelf zijn dit de SEO zoekwoorden van de geschreven tekst. Onder de Keyword Cloud vindt u de Keyword Density. Deze laat op volgorde van meest gebruikte naar minst gebruikte woorden zien hoe vaak woorden gebruikt worden in de vorm van een getal en een percentage.

Door deze tool te gebruiken tijdens het schrijven van uw SEO teksten weet u precies waar uw tekst nog verbeteringen nodig heeft op het gebied van SEO optimalisatie.

Heeft u al door hoe het werkt? G-Promotion wenst u veel succes van het schrijven van uw SEO teksten!

Komt u er toch niet helemaal uit? Het is natuurlijk helemaal begrijpelijk dat het schrijven van SEO teksten niet voor iedereen is weggelegd. Vrees niet, G-Promotion assisteert u graag in het opzetten van een SEO campagne. Leest u hieronder nog even verder wat wij voor u kunnen betekenen.

SEO-campagne opzetten

In het schrijven van een SEO tekst moet veel tijd worden gestoken. Om u deze tijd te laten besparen bieden wij u graag onze diensten aan om de SEO optimalisatie van uw website voor u te regelen.

Graag? Vraag nu naar de mogelijkheden door te bellen naar +31 162 785 596 of stuur ons een mailtje naar nieuws@g-promotion.nl. We gaan graag met u aan tafel zitten om te kijken naar de mogelijkheden.

G-Promotion.nl verzorgt effectieve SEO optimalisatie waarmee u direct resultaat behaalt. Wij bieden een compleet pakket bestaande uit hoge kwaliteit SEO-teksten, professioneel webdesign en een efficiënte linkbuilding-campagne.

SEO optimalisatie is kleine investering vergeleken met de verhoogde bezoekersaantallen die u zal ontvangen op uw website!

[:]

Leave a Reply

WhatsApp chat
Call Now Button