Google Maps

Staat uw bedrijf al op Google Maps? In een vermelding op Google Maps zijn onder meer uw bedrijfsadres, openingstijden, foto’s van uw pand en/of uw producten te zien. De vermelding wordt gelinkt aan uw website en recensies over uw bedrijf. Een routebeschrijving voor uw klanten is toegankelijk met één simpele klik. Een vermelding in Google Maps is geschikt voor alle typen bedrijven: van grote winkelketens tot kleine horecazaken.

G-Promotion.nl verzorgt de aanmelding van uw bedrijf in Google Maps. Wij beheren al uw vermeldingen in één account. Uw vermelding kan op elk gewenst moment aangepast worden.

Google Mijn Bedrijf

Voor meer zichtbaarheid kiest u voor een vermelding op Google Mijn Bedrijf. Hiermee wordt uw bedrijfsinformatie behalve op Google Maps ook weergegeven in Google Search en Google+. Wanneer mensen in Google zoeken naar uw bedrijfsnaam verschijnt uw bedrijfsprofiel rechts naast de zoekresultaten. Afhankelijk van uw wensen bestaat het bedrijfsprofiel uit een foto van uw bedrijf, uw locatie op de kaart, een routebeschrijving voor uw klanten, recensies over uw bedrijf en andere praktische informatie.

Google Business View

Google Business View vormt een mooie aanvulling op uw vermelding in Google Maps. Met Google Business View geeft u uw bezoekers een kijkje aan de binnenkant van uw bedrijf met dezelfde techniek die wordt toegepast bij Google Street View. Deze virtuele rondleiding is met name interessant voor hotels, restaurants, cafés en speciaalzaken met een bijzonder interieur. Ook voor Google Business View kunt u terecht bij G-Promotion.nl.

Ziet uw bedrijf op de kaart

G-Promotion.nl verzorgt voor een professionele vermelding op Google Maps met alle belangrijke bedrijfsinformatie. Voor een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 0162 785596 of een e-mail sturen.

Wilt u uw bedrijf op de kaart zetten met Google Maps? E-mail G-Promotion