Google My Business 

Met Google My Business staat u in direct contact met uw klanten. Uw bedrijf is vindbaar op Google Zoeken, Maps en Google+. De vermelding is  toegankelijk op verschillende apparaten. Uw openingstijden en website-URL zijn direct zichtbaar: potentiële klanten komen met één snelle klik direct op uw website. De vermelding in Google My Business bevat eveneens een routebeschrijving naar uw bedrijf en uw contactgegevens.

G-Promotion.nl regelt een zorgeloze aanmelding van uw bedrijf bij Google My Business. U heeft de mogelijkheid om uw vermelding op elk gewenst moment aan te passen.

Val op in de zoekresultaten

Zoeken mensen in Google Search op uw bedrijfsnaam? Dan verschijnt uw  Google My Business profiel rechtsboven in de zoekresultaten. Afhankelijk van de door u gewenste instellingen bestaat het profiel uit een foto van uw bedrijf en/of een product, uw locatie op de kaart, uw adresgegevens, openingstijden, recensies van uw bedrijf en andere praktische informatie.

Google+ pagina

Uw Google+ pagina kan gekoppeld worden aan Google My Business. Met Google+ kunnen klanten eenvoudig hun waardering voor uw bedrijf tonen door middel van de +1 knop. Daarnaast is Google+ belangrijk omdat de pagina meetelt voor de SEO van uw site. Heeft uw bedrijf nog geen Google+ pagina? Dan is het slim om deze door G-Promotion.nl te laten verzorgen. Wij maken een professionele pagina die is afgestemd op de huisstijl van uw bedrijf en vindbaar is op verschillende apparaten.

Google Business View

Google Business View vormt een unieke aanvulling op uw bedrijfsvermelding. Met Google Business View geeft u bezoekers een virtuele rondleiding in uw bedrijf. Uw bezoekers navigeren op dezelfde manier door uw pand als met Google Street View. Business View is bijzonder geschikt voor horecagelegenheden en speciaalzaken. U geeft uw gasten alvast een voorproefje van wat ze kunnen verwachten. G-Promotion.nl verzorgt Google Business View voor uw bedrijf. Wij werken hiervoor samen met Google gecertificeerde fotografen.

 

Google My Business voor uw bedrijf

Wij zorgen ervoor dat uw vermelding vindbaar is op Google Zoeken, Maps en Google+. Neem contact op met onze specialisten op telefoonnummer 0162 785596 of per e-mail.

Wilt u ook een vermelding in Google My Business? E-mail G-Promotion