Video adverteren

Bereik uw klanten door middel van video advertising. We kijken tegenwoordig steeds minder televisie, maar steeds meer online video’s. Met online video advertising kunt u voordeliger en gerichter adverteren dan met televisie-reclames.

G-Promotion.nl plaatst uw video advertenties op sites als Youtube, RTL XL en Uitzendinggemist.nl. De sites waar wij uw advertenties plaatsen maken onderdeel uit van het Display Netwerk van Google en zijn gekoppeld aan Google Adwords.

Breed publiek

Met video adverteren bereikt u een zeer breed publiek. Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking kijkt naar online video’s en dit aantal neemt steeds verder toe. Video advertising is een effectieve en voordelige strategie om meer zichtbaarheid voor uw producten of diensten te creëren. Laat de experts van G-Promotion.nl uw online video advertising campagne implementeren, beheren en optimaliseren.

Gericht op uw doelgroep

Het is mogelijk om uw doelgroep nauwkeurig te targetten: onder meer op basis van eerder ingetypte zoektermen, regio en natuurlijk het genre video dat wordt bekeken. Samen met u bepalen onze specialisten wat nu precies uw doelgroep is en hoe wij deze potentiële klanten het beste kunnen bereiken. Vervolgens stemmen wij uw video advertising campagne hierop af.

Video adverteren

Hoe werkt video adverteren?

Video advertenties verschijnen voor, tijdens of na de online video. De adverteerder betaalt alleen wanneer de video advertentie geheel wordt afgekeken: betaling vindt plaats op basis van cost-per-view, waarbij het mogelijk is om een maximaal aantal views in te stellen. Klinkt iemand op de video? Dan komt hij of zij direct op een landingspagina van uw website.

Wilt u ook video adverteren?

Bel onze specialisten op telefoonnummer 0162 785596 of stuur een mailtje. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Maak direct een afspraak met G-Promotion.nl om de mogelijkheden voor video advertising te bespreken. E-mail G-Promotion