Remarketing

Met een remarketing campagne voor uw website kunt u oude bezoekers van uw website terug laten keren. Zij worden tijdens hun bezoek aan andere websites achtervolgd door unieke banners met uw advertentie. Deze banners verschijnen als beeld of tekstadvertenties op websites aangesloten bij het netwerk van Google.

De experts van G-Promotion.nl zorgen voor een succesvolle implementatie van uw remarketing campagne. Deze campagnes brengen lage kosten met zich mee en zorgen voor bijzonder hoge conversies.

De advertentie

Wanneer de remarketing campagne van start is gegaan krijgen oude website-bezoekers uw advertenties te zien als ze op sites komen die onderdeel uitmaken van het Google Display Netwerk: dit netwerk bestaat uit miljoenen websites, app’s en video’s. Elke bezoeker wordt achtervolgd door unieke banners: bijvoorbeeld met extra korting op het product. Wanneer de potentiële klant op de advertentie klikt, komt hij of zij direct op de gewenst pagina van uw website: klaar om de aankoop af te ronden!

Uw partner in remarketing

Remarketing is een bijzonder effectieve manier van adverteren omdat uw oude bezoekers duidelijk interesse hebben in uw product. G-Promotion.nl heeft ruime ervaring met het opzetten van conversie verhogende remarketing campagnes. Wij kopen de beste posities voor uw advertenties in en onze experts zorgen voor een continue optimalisatie van uw campagne. G-Promotion.nl is een Adwords Certified Partner.

Google Ads

Online adverteren bij G-Promotion.nl

Voor het beste resultaat combineert u uw remarketing campagne met andere vormen van online adverteren. Wanneer u een webshop heeft is het bijvoorbeeld slim om met Google Shopping adverteren aan de slag te gaan. Daarnaast kunt u voor lage kosten video-adverteren op websites als Youtube. G-Promotion.nl informeert u graag naar de mogelijkheden van verschillende Google Adwords campagnes. Ook voor zoekmachine-optimalisatie en een compleet vernieuwd webdesign kunt u bij ons terecht.

Direct een afspraak maken

Maak een afspraak met G-Promotion.nl om de mogelijkheden voor een remarketing campagne voor uw bedrijf te bespreken.

Kies voor adverteren bij G-Promotion E-mail G-Promotion