SEO

Met Search Engine Optimization (SEO) bereikt u een hogere positie in de organische zoekresultaten van Google. Deze positie hangt onder meer af van de teksten op uw website, het webdesign en de externe links naar uw site. Zoekmachine-optimalisatie is een slimme methode om voor de lange termijn meer bezoekers binnen te halen en meer conversies te genereren.

G-Promotion.nl verzorgt effectieve zoekmachine-optimalisatie waarmee u direct resultaat behaalt. Wij bieden een compleet pakket bestaande uit hoge kwaliteit SEO-teksten, professioneel webdesign en een efficiënte linkbuilding-campagne.

SEO-teksten

De tekst op uw website vormt een belangrijk onderdeel van Search Engine Optimization. SEO-teksten zijn afgestemd op uw doelgroep en bevatten de zoektermen die uw potentiële klanten intypen in Google. Voor een goede positie in de organische zoekresultaten is het is van groot belang dat de tekst een inhoudelijk verhaal heeft en helder is opgebouwd. G-Promotion.nl levert hoge kwaliteit SEO-teksten en biedt eveneens de mogelijkheid om uw huidige web-teksten SEO-proof te maken.

Webdesign

Het design van uw website is een ander belangrijk onderdeel van zoekmachine-optimalisatie. Het is belangrijk dat Google uw site eenvoudig kan indexeren. Uw website moet eveneens eenvoudig navigeerbaar zijn voor bezoekers. Google houdt er tegenwoordig ook rekening mee of uw site geschikt is voor weergave op computers, tablets én mobiel. Een website die niet mobile-responsive is zal minder snel in de organische zoekresultaten op mobieltjes verschijnen. G-Promotion.nl biedt de mogelijkheid om het complete design van uw website te herzien.

Link-building

De bovenstaande SEO-technieken worden ook wel on-site zoekmachine-optimalisatie genoemd. Een ander belangrijk onderdeel van Search Engine Optimization is het genereren van externe links naar uw website. Wanneer uw website links krijgt van kwalitatief hoogwaardige sites heeft dit een positieve uitwerking op de ranking van uw site. Een hogere Page-rank leidt – in combinatie met goede SEO-teksten en een slim webdesign – tot hogere posities in de zoekresultaten. G-Promotion.nl is uw betrouwbare partner voor een kwalitatieve link-building campagne.

SEO-campagne opzetten

Laat G-Promotion.nl de zoekmachine-optimalisatie van uw website verzorgen! Wij bieden kwaliteitsoplossingen voor de lange termijn. Bel ons op telefoonnummer 0162 785596 of stuur een e-mail om een afspraak te maken.

Wilt u uw website hoger in de organische zoekresultaten laten verschijnen? E-mail G-Promotion