Google Ads partner

Adverteer op Google en haal direct meer klanten binnen. Met Google Adwords adverteert u op het Search en/of het Display Netwerk van Google. Adwords maakt gebruik van een pay-per-clicksysteem (PPC): de adverteerder betaalt pas als er op de advertentie is geklikt.

Als Google Adwords specialist verzorgt G-Promotion.nl implementatie, beheer en optimalisatie van uw Google Adwords campagne. U kiest uw eigen advertentiebudget vanaf € 95 per maand.

Adverteren op Google

Een Google Ads advertentie is een korte tekstadvertentie die bestaat uit verschillende elementen: een titel, een korte omschrijvende tekst en een webadres. Met een klik op de advertentie komt de potentiële klant direct terecht op een specifieke landingspagina van uw website.

Search Netwerk

Wanneer u adverteert op het Search Netwerk van Google verschijnen uw advertenties boven en naast de zoekresultaten. Dit is de meest voorkomende manier van adverteren op Google. G-Promotion.nl zorgt ervoor dat uw advertenties zichtbaar zijn bij relevante zoekopdrachten. Het voordeel van adverteren op het Search Netwerk is dat mensen gericht op zoek zijn en daarom eerder op uw link klikken.

Display Netwerk

Het Display Netwerk van Google bestaat uit meer dan twee miljoen websites, video’s en app’s; waaronder sites als Gmail en Youtube. G-Promotion.nl zorgt voor een automatische koppeling van uw advertenties aan websites met gerelateerde inhoud. Weergave van uw Adwords advertenties op specifieke websites en voor bepaalde doelgroepen is eveneens mogelijk. Adverteren op het Display Netwerk van Google is een voordelige manier om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf te genereren.

Hoe gaan wij te werk?

Samen met u bepalen wij wat de doelgroep is die u wilt bereiken en welke zoektermen uw potentiële klanten intypen. Deze zoektermen vormen de basis van de Google Adwords advertenties. G-Promotion.nl verwerkt de zoektermen in een advertentietekst die uw doelgroep aanspreekt. De posities van uw advertenties in de Search en Display Netwerken kopen we in op de online veiling van Google. G-Promotion.nl zorgt voor een continue optimalisatie van uw campagne.

Kies voor adverteren met Google Ads

Neem contact op met G-Promotion.nl om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Onze experts zijn bereikbaar op telefoonnummer
0162 785596 of per e-mail.