Google+ pagina

Heeft u al een Google+ pagina voor uw bedrijf? Een bedrijfspagina op de sociale netwerksite van Google is een uitstekend visitekaartje voor uw bedrijf. U kunt uw doelgroep bereiken door bedrijfsinformatie en updates (waaronder foto’s) te delen. Uw klanten hebben de mogelijkheid om recensies achter te laten. Ook is het goed om te weten dat een Google+ pagina meetelt voor de SEO van uw website.

G-Promotion.nl assisteert u graag bij het opzetten van een professionele Google+ pagina. Het is mogelijk om de pagina aan uw Google My Business profiel te koppelen.

Hoe werkt Google+?

Google+ is een sociale netwerksite, net als Facebook. Omdat Google+ aan uw Google My Business profiel gekoppeld kan worden, biedt het netwerk extra professionele mogelijkheden voor bedrijven. G-Promotion.nl maakt een Google+ pagina die past bij uw doelgroep en de huisstijl van uw bedrijf. Wij leveren de pagina kant-en-klaar op: u kunt er meteen updates op plaatsen. Door middel van de +1 knop kunnen bezoekers laten zien dat zij uw bedrijf en uw updates waarderen. Net als met Facebook is het mogelijk om berichten te delen.

Google My Business

Met Google My Business geeft u uw bedrijfsinformatie niet alleen weer op Google+, maar verschijnt uw vermelding ook in Google Search en Google Maps. Wanneer iemand in Google exact op uw bedrijf zoekt, verschijnt uw vermelding rechtsboven naast de zoekresultaten. G-Promotion.nl kan de vermelding aanpassen naar uw wensen. U kunt onder meer kiezen voor een foto van uw bedrijf of uw producten, uw locatie op de kaart, uw adresgegevens, een link naar de routeplanner van Google, uw openingstijden en natuurlijk een link naar uw website.

Google+ pagina laten maken

Kies dan voor de expertise van G-Promotion.nl. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met telefoonnummer 0162 785596 of een e-mail sturen.

Wilt u een Google+ pagina voor uw bedrijf laten maken. E-mail G-Promotion