Search Engine Advertising (SEA)

Haal meer relevante klanten binnen met Search Engine Advertising (SEA). Met deze vorm van betaald adverteren verschijnen uw advertenties boven en naast de zoekresultaten in Google: een uitstekende plek om gevonden te worden! U kunt selectief adverteren om uw doelgroep zo nauwkeurig mogelijk te bereiken. Search Engine Advertising maakt onderdeel uit van Google Adwords.

G-Promotion.nl is uw aangewezen partner voor de implementatie, het beheer en de optimalisatie van uw SEA-campagne. U kunt adverteren met ieder budget. Wij zijn Google Adwords Certified Partner.

SEA: hoe gaan wij te werk?

Om relevante klanten te vinden stellen onze experts samen met u vast welke doelgroep u wilt bereiken en wat de zoektermen zijn deze potentiële klanten intypen. Deze zoektermen vormen de basis van Search Engine Advertising. Onze specialisten verwerken de zoektermen in een aansprekende advertentietekst. Vervolgens kopen wij via de online veiling van Google Adwords de beste posities voor uw advertenties in, zodat deze verschijnen bij relevante zoekopdrachten. G-Promotion.nl voert verdere verbeteringen door op basis van resultaat.

Hoe ziet de advertentie eruit?

De Google Adwords advertentie bestaat uit een titel, een korte beschrijvende tekst en een webadres. Met een simpele klik op de advertentie komt de bezoeker terecht op een landingspagina van uw website. Het voordeel van Search Engine Advertising is dat mensen heel gericht op zoek zijn naar een dienst of een product. Dit maakt de kans dat ze op uw advertentie klikken groter. Daarnaast bepaalt ú de boodschap in de advertentietekst, niet de zoekmachine. 

SEA of SEO?

Waarschijnlijk heeft u wel eens van SEO gehoord. SEO staat voor Search Engine Optimization en verschilt van SEA omdat hierbij wordt geprobeerd om hoger in de organische (dus de niet-betaalde) zoekresultaten van Google te komen. Hoe hoog uw website in de organische zoekresultaten verschijnt hangt af van diverse factoren waaronder de tekst op uw website en de waarde die Google aan uw website hecht. Bij G-Promotion.nl kunt u de SEA-campagne voor uw bedrijf combineren met een SEO-campagne: met deze combinatie behaalt u de beste resultaten.

Afspraak maken

Neem dan contact op met de experts van G-Promotion.nl. Wij adviseren u graag over deze en andere mogelijkheden tot betaald adverteren met Google Adwords. Bel ons op telefoonnummer 0162 785596 of stuur een e-mail.

Wilt u een afspraak maken om een Search Engine Advertising campagne voor uw website op te zetten? E-mail G-Promotion