Google Business View 

Met Google Business View geeft u uw potentiële klanten een interactieve rondleiding aan de binnenkant uw bedrijf door middel van 360 graden panorama foto’s. Hierbij wordt dezelfde technologie gebruikt als met Google Street View. Google Business View is onder meer interessant voor horecagelegenheden en speciaalzaken. U geeft uw potentiële gasten of klanten alvast een voorproefje van hetgeen dat u te bieden heeft.

G-Promotion.nl verzorgt Google Business View voor uw bedrijf. Wij werken samen met Google gecertificeerde fotografen. Business View kan toegevoegd worden aan Google+, Maps en Google Zoeken.

Google My Business

Het is mogelijk om Google Business View voor uw bedrijf te koppelen aan Google My Business. Met Google My Business bent u beter zichtbaar op verschillende platformen van Google. Een vermelding in Google My Business zorgt onder meer voor betere zichtbaarheid in de zoekresultaten van Google. Zoeken mensen specifiek op uw bedrijfsnaam, dan verschijnt uw bedrijfsvermelding rechtsboven naast de zoekresultaten. G-Promotion.nl kan de vermelding aanpassen op uw wensen; onder meer met een foto van uw bedrijf of uw producten, een direct link naar Google Business View, contactinformatie en uw locatie in Google Maps.

Business view voor uw bedrijf

Laat G-Promotion.nl Google Business View voor uw bedrijf verzorgen. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn. Voor een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0162 785596 of per e-mail.

Wilt u ook Business view voor uw bedrijf? E-mail G-Promotion