Website analyse scan

Met een website analyse scan krijgt u beter inzicht in de doeltreffendheid van uw website. Tijdens de analyse worden SEO, inhoud, design, prestaties en toegankelijkheid van de website onder de loep genomen. Doelgroep analyse en concurrentie analyse behoren eveneens tot de mogelijkheden.

G-Promotion.nl verzorgt een professionele website analyse scan van uw website. Wij zetten de resultaten uiteen in een overzichtelijk rapport. Wij bieden eveneens de mogelijkheid om inhoudelijke en design-technische verbeterpunten direct aan te pakken.

Wat houdt de scan in?

Tijdens de website analyse scan onderzoeken wij hoe goed uw website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Als onderdeel van de scan verzorgen wij een gedetailleerde key-word, doelgroep en concurrentie analyse. Met betrekking tot de website-teksten bekijken wij of belangrijke zoektermen op de juiste manier in de tekst verwerkt zijn én of de tekst goed gestructureerd, inhoudelijk en prettig leesbaar is. Ook de Meta-teksten nemen wij mee in onze analyse. Verder kijken onze experts naar het aantal en de kwaliteit van externe links naar uw website.

Design van uw website

De interne structuur en de technische staat van uw website worden eveneens meegenomen in  de website analyse scan. Voor een juiste indexatie door zoekmachines is een goede website-structuur van groot belang. De website dient van uitstekende technische kwaliteit te zijn, zodat bezoekers uw site probleemloos kunnen gebruiken. Uw website moet makkelijk navigeerbaar zijn op zowel computers, tablets als smartphones.

Search Engine Optimization

G-Promotion.nl zet de resultaten van de website analyse scan uiteen in een heldere rapportage. Wij vertellen u direct hoe wij uw website kunnen verbeteren zodat deze hoger in de zoekresultaten van Google verschijnt. G-Promotion.nl biedt complete zoekmachine-optimalisatie pakketen bestaande uit topkwaliteit SEO-teksten, linkbuilding en webdesign. Bij de optimalisatie van uw website houden wij altijd rekening met de laatste updates van Google.

Afspraak maken

Maak direct een afspraak met G-Promotion.nl voor een deskundige website analyse scan van uw website.

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0162 785596 of per e-mail. E-Mail G-Promotion