Online adverteren

Kies voor online adverteren met Google Adwords en zet uw bedrijf in de spotlight. Uw bedrijf wordt relevanter gevonden wanneer u op het Search en het Display Netwerk van Google adverteert. Online adverteren op Google Shopping behoort ook tot de mogelijkheden.

Als Adwords Certified Partner verzorgt G-Promotion.nl implementatie, beheer en optimalisatie van al uw Google Adwords campagnes. Wij creëren meer zichtbaarheid en conversies voor uw bedrijf.

Target uw doelgroep

Het grote voordeel van online adverteren met Google Adwords is dat u heel specifiek uw doelgroep kunt bereiken. Uw advertenties zijn zichtbaar in de zoekresultaten van Google wanneer mensen relevante zoektermen intypen. Ook is het mogelijk om uw advertenties op gerelateerde websites te laten verschijnen of in bepaalde regio’s. De specialisten van G-Promotion.nl bepalen samen met u welke doelgroep u wilt bereiken en wij stemmen de campagne hierop af.

Search Netwerk

Wanneer u adverteert op het Search Netwerk van Google verschijnen uw advertenties boven en naast de zoekresultaten in Google. Om te zorgen dat uw advertentie zichtbaar is bij gerelateerde zoekopdrachten koopt G-Promotion.nl posities in voor relevante zoektermen. Adverteren in de zoekresultaten van Google heeft als voordeel dat uw potentiële klanten zeer specifiek op zoek zijn naar een product of dienst en daardoor eerder geneigd zijn om op uw advertentie klikken.

Display Netwerk

Ook het Display Netwerk van Google biedt mogelijkheden om uw bedrijf in de spotlight te zetten. Het Display Netwerk bestaat uit miljoenen websites en app’s. Video-adverteren op Youtube behoort hierbij tot de opties. G-Promotion.nl koppelt uw advertenties aan relevante sites en app’s. Ook het is mogelijk dat uw advertenties getoond worden aan mensen die recent gerelateerde zoektermen intypten.

Search Netwerk

Wanneer u adverteert op het Search Netwerk van Google verschijnen uw advertenties boven en naast de zoekresultaten. Dit is de meest voorkomende manier van adverteren op Google. G-Promotion.nl zorgt ervoor dat uw advertenties zichtbaar zijn bij relevante zoekopdrachten. Het voordeel van adverteren op het Search Netwerk is dat mensen gericht op zoek zijn en daarom eerder op uw link klikken.

Display Netwerk

Het Display Netwerk van Google bestaat uit meer dan twee miljoen websites, video’s en app’s; waaronder sites als Gmail en Youtube. G-Promotion.nl zorgt voor een automatische koppeling van uw advertenties aan websites met gerelateerde inhoud. Weergave van uw Adwords advertenties op specifieke websites en voor bepaalde doelgroepen is eveneens mogelijk. Adverteren op het Display Netwerk van Google is een voordelige manier om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf te genereren.

Google Shopping

Heeft u een webshop? Dan is online adverteren in Google Shopping wellicht interessant. Uw artikelen verschijnen met foto en productinformatie in de gewone zoekresultaten van Google en in de zoekmachine van Google Shopping. Bezoeker klikken direct door naar uw webshop. Met Google Shopping bereikt u veel meer potentiële klanten dan met traditionele vergelijkingssites.

Google Online Adverteren voor uw bedrijf

Wilt u meer zichtbaarheid voor uw bedrijf en meer conversies genereren? Maak dan een afspraak met G-Promotion.nl. Onze experts vertellen u graag meer over de uitgebreide adverteermogelijkheden met Google Ads.

Wilt u ook goed gevonden worden? E-Mail G-Promotion