Hoe ziet de banner vertoningen eruit?

De Adwords advertentie die in het Display Netwerk verschijnt bestaat uit een titel, een korte omschrijvende tekst en een webadres. Door op de online advertentie te klikken komt de potentiële klant terecht op een specifieke landingspagina op uw website.

Bereik uw doelgroep

Met display adverteren is het mogelijk om heel gericht specifieke websites, regio’s en doelgroepen te targetten. Uw potentiële klant krijgt onder meer advertenties op basis van eerdere zoekopdrachten te zien. G-Promotion.nl bepaalt samen met u welke doelgroep u wilt bereiken en wat relevante zoektermen zijn. De zoektermen vormen de basis van de advertentietekst. Display advertising is een bijzonder effectieve manier van online adverteren.

Wij kopen de beste posities in

Door middel van real-time-bidding en automated trading koopt G-Promotion.nl de beste posities in het Display Netwerk van Google voor u in. Als adverteerder betaalt u per gemaakte klik, wat tot een maximum ingesteld kan worden. Bij G-Promotion.nl kunt u kiezen voor advertentiebudgetten vanaf € 95 per maand.

Display Netwerk

Het Display Netwerk van Google bestaat uit meer dan twee miljoen websites, video’s en app’s; waaronder sites als Gmail en Youtube. G-Promotion.nl zorgt voor een automatische koppeling van uw advertenties aan websites met gerelateerde inhoud. Weergave van uw Adwords advertenties op specifieke websites en voor bepaalde doelgroepen is eveneens mogelijk. Adverteren op het Display Netwerk van Google is een voordelige manier om meer zichtbaarheid voor uw bedrijf te genereren.

Display adverteren

Adverteer op het Display Netwerk van Google en creëer meer zichtbaarheid en conversies. Het Google Display Netwerk bestaat uit miljoenen websites, video’s en app’s. Display advertising is gekoppeld aan Google Adwords en biedt banner vertoningen op websites van display-partners als Buienradar, Marktplaats en Startpagina.

G-Promotion.nl koppelt uw online advertenties aan websites die relevant zijn voor uw klanten en zorgt voor een continue optimalisatie. Wij zijn een Adwords Certified Partner.

Search Netwerk

Behalve op het Display Netwerk van Google, kunt u ook adverteren op het Search Netwerk van de zoekgigant. Hierbij verschijnen uw tekstadvertenties boven en naast de zoekresultaten in Google. Ook deze vorm van adverteren is gekoppeld aan Google Adwords. Bij G-Promotion.nl kunt u online adverteren in het Search en Display Netwerk eenvoudig met elkaar combineren.

Kies uw online strategie

Maak direct een afspraak om een campagne voor uw bedrijf op te zetten. Wij informeren u ook graag naar de mogelijkheden om display advertising te combineren met andere vormen van online adverteren. G-Promotion.nl is te bereiken op telefoonnummer 0162 785596 of per e-mail.

Profiteer van de voordelen van display adverteren en stippel samen met G-Promotion.nl een strategie uit voor uw website. E-mail G-Promotion