SEO-teksten

Met goede SEO-teksten bereikt u een betere positie in Google. Teksten waar de bezoeker echt wat aan heeft worden door Google en andere zoekmachines het meest gewaardeerd. Uiteraard moet de tekst wel de juiste zoektermen bevatten en goed opgebouwd zijn. Voor het beste resultaat combineert u relevante SEO-teksten met een duidelijk gestructureerde website en een efficiënte linkbuilding-strategie.

G-Promotion.nl verzorgt hoge kwaliteit SEO-teksten met een relevante en waardevolle inhoud. Onze specialisten maken de website van uw bedrijf beter vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Het draait om kwaliteit

De laatste jaren is er veel veranderd op het gebied van Search Engine Optimization (SEO). In het verleden ging het vooral om de zoektermen en was de kwaliteit van de tekst van ondergeschikt belang. SEO-teksten bestonden veelal uit compleet onsamenhangende teksten volgepropt met keywords. Tegenwoordig werkt dat niet meer. Als de tekst geen relevante informatie voor de lezer bevat, hecht Google er ook geen waarde aan.

Schrijven voor de bezoeker

Hoe Google nu precies uw website en de kwaliteit van uw teksten waardeert wordt zorgvuldig geheim gehouden. Bij G-Promotion.nl weten wij uit ervaring wat wel en niet werkt om een betere positie in Google te realiseren. Een goed uitgangspunt is om voor Google te schrijven alsof u voor een potentiële klant schrijft: met een duidelijk en inhoudelijk verhaal. Waar nodig passen wij uw zoekmachine-optimalisatie campagne aan naar de laatste ontwikkelingen.

Hoe gaan wij te werk?

Voor wij beginnen met het schrijven van de SEO-tekst bepalen we eerst – samen met u – wat de doelgroep is die u wilt bereiken. Door middel van een keyword-research bepalen wij vervolgens welke zoekwoorden uw potentiële klanten intypen. Vervolgens schrijven wij een tekst met een heldere boodschap die leest als een trein. Met extra input van uw kant kunnen wij de tekst nog relevanter maken. Wij maken eveneens bestaande teksten SEO-proof.

Zoekmachine-optimalisatie

Met alleen relevante SEO-teksten bent u er nog niet. Voor een betere positie in Google is het ook belangrijk om de structuur van uw website te optimaliseren en een linkbuilding-strategie te ontwikkelen. Met backlinks van kwalitatief hoogwaardige websites verkrijgt uw website een betere positie in Google. G-Promotion.nl biedt volledige zoekmachine-optimalisatie pakketten bestaande uit SEO-teksten, website-optimalisatie en linkbuilding.

Wilt u ook adverteren met Google Ads?

Kies voor de SEO-expertise van G-promotion.nl en maak uw website beter vindbaar in Google.

Neem contact met ons op E-Mail G-Promotion