Search Engine Marketing (SEM)

Maak uw websites beter vindbaar door middel van Search Engine Marketing (SEM). Mensen die gebruik maken van zoekmachines zijn gericht op zoek naar producten en diensten, waardoor de kans op conversies groot is. Zoekmachinemarketing is in te delen in twee groepen: zoekmachine-optimalisatie (SEO) en adverteren via zoekmachines (SEA). Door deze twee te combineren behaalt u de beste resultaten.

Met G-Promotion.nl kiest u voor dé expert op het gebied van Search Engine Marketing. Onze specialisten stellen efficiënte SEO- en SEA-campagnes op voor ieder budget en wij voeren continu verbeteringen door op basis van resultaat.

Uw doelgroep bepalen

Bij elke vorm van Search Engine Marketing bestaat de eerste stap uit het bepalen van de doelgroep en de zoektermen die uw doelgroep intypt om de producten of diensten te vinden die u aanbiedt. G-Promotion zorgt voor een deskundig zoektermen-onderzoek. Bij SEO vormen deze zoektermen de basis voor website-tekst en bij SEA voor de advertentie. Onze specialisten weten uw doelgroep als geen ander te bereiken.

Zoekmachine-optimalisatie

Met Search Engine Optimization (SEO) is het mogelijk om uw website hoger in de organische zoekresultaten van Google te laten verschijnen. Als u niet op de eerste pagina staat, is de kans dat u gevonden wordt erg klein. De positie van uw website in de organische zoekresultaten hangt af van diverse factoren, waaronder de tekst op uw website en de waarde die Google aan uw website hecht. Zoekmachine-optimalisatie is een voordelige manier om snel meer bezoekers binnen te halen.

Adverteren via zoekmachines

Wanneer u kiest voor Search Engine Advertising (SEA) verschijnen uw tekstadvertenties boven en naast de zoekresultaten in Google en andere zoekmachines. G-Promotion.nl koopt de beste posities voor uw advertenties in op een online veiling. U kunt zelf de boodschap in de advertentietekst bepalen. Wanneer iemand op de advertentie klikt, komt hij of zij op een specifieke landingspagina op uw website terecht.

Search Engine Marketing voor uw bedrijf

Neem dan contact op met G-Promotion.nl om de website van uw bedrijf beter vindbaar te maken. Onze experts staan klaar om samen met u een succesvolle SEO– en SEA-campagne te lanceren. Neem contact op met G-Promotion.nl via telefoonnummer 0162 785596 of stuur een e-mail.

Bent overtuigd van de voordelen van Search Engine Marketing? E-mail G-Promotion