Google Partner
Skip to main content

Google AdWords

Adverteer op Google en haal direct meer klanten binnen. Met Google Adwords adverteert u op het Search en/of het Display Netwerk van Google. Adwords maakt gebruik van een pay-per-clicksysteem (PPC): de adverteerder betaalt pas als er op de advertentie is geklikt.

Als Google Adwords specialist verzorgt G-Promotion.nl implementatie, beheer en optimalisatie van uw Google Adwords campagne. U kiest uw eigen advertentiebudget vanaf € 95 per maand.

[vc_single_image image=”232″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” css_animation=”right-to-left” link=”https://www.google.com/partners/#a_profile;idtf=3617182642;qury=g-promotion”]

[vc_single_image image=”16″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”left-to-right”]

SEO teksten

Met goede SEO-teksten bereikt u een betere positie in Google. Teksten waar de bezoeker echt wat aan heeft worden door Google en andere zoekmachines het meest gewaardeerd. Uiteraard moet de tekst wel de juiste zoektermen bevatten en goed opgebouwd zijn. Voor het beste resultaat combineert u relevante SEO-teksten met een duidelijk gestructureerde website en een efficiënte linkbuilding-strategie.

G-Promotion.nl verzorgt hoge kwaliteit SEO-teksten met een relevante en waardevolle inhoud. Onze specialisten maken de website van uw bedrijf beter vindbaar in de zoekresultaten van Google.

Responsive webdesign

Bij een professionele website hoort een efficiënt webdesign. Een goede website is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Daarnaast heeft  de technische opbouw van de site invloed op de vindbaarheid: een duidelijke structuur zorgt ervoor dat Google uw website eenvoudig kan indexeren. Ook het mobiel responsief maken van uw site is belangrijk om zowel op computers, tablets als smartphones zichtbaar te zijn.

G-Promotion.nl verzorgt topkwaliteit webdesign voor elk budget. Als geen ander weten wij hoe een efficiënt opgebouwde website bijdraagt aan de Search Engine Optimization (SEO) van uw website.

[vc_single_image image=”8″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”right-to-left”]

Display adverteren

Adverteer op het Display Netwerk van Google en creëer meer zichtbaarheid en conversies. Het Google Display Netwerk bestaat uit miljoenen websites, video’s en app’s. Display advertising is gekoppeld aan Google Adwords en biedt banner vertoningen op websites van display-partners als Buienradar, Marktplaats en Startpagina.

G-Promotion.nl koppelt uw online advertenties aan websites die relevant zijn voor uw klanten en zorgt voor een continue optimalisatie. Wij zijn een Adwords Certified Partner.

Video adverteren

Bereik uw klanten door middel van video advertising. We kijken tegenwoordig steeds minder televisie, maar steeds meer online video’s. Met online video advertising kunt u voordeliger en gerichter adverteren dan met televisie-reclames.

G-Promotion.nl plaatst uw video advertenties op sites als Youtube, RTL XL en Uitzendinggemist.nl. De sites waar wij uw advertenties plaatsen maken onderdeel uit van het Display Netwerk van Google en zijn gekoppeld aan Google Adwords.

[vc_single_image image=”9″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”right-to-left”]

[vc_single_image image=”13″ img_size=”full” alignment=”center” style=”vc_box_circle_2″ css_animation=”left-to-right”]

Google Shopping adverteren

Voor webwinkels is adverteren in Google Shopping bijzonder interessant. Uw productadvertentie verschijnt direct in de zoekresultaten van Google en in de zoekmachine van Google Shopping. Met Google Shopping adverteren heeft u een groot én relevant bereik: veel meer dan met traditionele vergelijkingswebsites.

Google Shopping is onderdeel van Google en kan gekoppeld worden aan een Google Adwords account. G-Promotion.nl zorgt voor een professionele implementatie van uw campagne.

Remarketing

Met een remarketing campagne voor uw website kunt u oude bezoekers van uw website terug laten keren. Zij worden tijdens hun bezoek aan andere websites achtervolgd door unieke banners met uw advertentie. Deze banners verschijnen als beeld of tekstadvertenties op websites aangesloten bij het netwerk van Google.

De experts van G-Promotion.nl zorgen voor een succesvolle implementatie van uw remarketing campagne. Deze campagnes brengen lage kosten met zich mee en zorgen voor bijzonder hoge conversies.

[vc_single_image image=”7″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”right-to-left”]

[vc_single_image image=”6″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”left-to-right”]

Google My Business

Met Google My Business staat u in direct contact met uw klanten. Uw bedrijf is vindbaar op Google Zoeken, Maps en Google+. De vermelding is  toegankelijk op verschillende apparaten. Uw openingstijden en website-URL zijn direct zichtbaar: potentiële klanten komen met één snelle klik direct op uw website. De vermelding in Google My Business bevat eveneens een routebeschrijving naar uw bedrijf en uw contactgegevens.

G-Promotion.nl regelt een zorgeloze aanmelding van uw bedrijf bij Google My Business. U heeft de mogelijkheid om uw vermelding op elk gewenst moment aan te passen.

WhatsApp chat
Call Now Button